na vrh

Uslovi korišćenja

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web sajtu-u, kao i kupovina u našoj internet prodavnici, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.  Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Sve cene na web sajtu www.nakitidekoracija.vrs.rs prikazane su u dinarima bez uračunatih troškova dostave. Dostava, odnosno isporuka, se radi isključivo kurirskom službom ili putem pošte. Kupovina direktno od prodavca nije dozvoljena, niti moguća za fizička lica.   

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i plaćaju se dodatno prilikom isporuke.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web sajt  www.nakitidekoracija.vrs.rs i internet prodaju nakita ručne izrade preduzetničke radnje Ivica Marašević PR NAKI-DEKO.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge www.nakitidekoracija.vrs.rs

Korišćenjem bilo kog dela web sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web sajta www.nakitidekoracija.vrs.rs smatraće se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

  • Prilikom poručivanja, posetilac web sajta ostavlja svoje identifikacione podatke. Nakon naručivanja posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.
  • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web sajta, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
  • Svi proizvodi prikazani na web sajtu www.nakitidekoracija.vrs.rs su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost proizvoda i status porudžbine možete proveriti pozivom na broj telefona 0640254525 ili upitom na e-mail nakitidekoracija@gmail.com.
  • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
  • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
  • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije. 

Prodavac pre isporuke, u telefonskom razgovoru pri potvrdi narudžbenice obaveštava kupca o tačnom iznosu troškova dostave koje će platiti uz cenu naručenih proizvoda, a koji je u tom trenutku aktuelan.