na vrh

Torbica od satenskog konca - Mint

Torbice od satenskog konca

Torbica je izrađena od satenskog konca ručnim pletenjem na PVC mrežici
Torbica je izrađena od satenskog konca ručnim pletenjem na PVC mrežici
  • Torbica je izrađena od satenskog konca ručnim pletenjem na PVC mrežici
  • Torbica je izrađena od satenskog konca ručnim pletenjem na PVC mrežici
Cena:4.200,00RSD
Izrada po narudžbi
Dostava Post Express
Cena je bez PTT troškova

Torbica je izrađena od satenskog konca ručnim pletenjem na PVC mrežici. Zatvaranje torbice od satenskog konca je obezbeđeno magnetnim kopčama. Torbica je unutra postavljena platnom u sličnoj boji kao što je boja satenskog konca.

Dimenzije torbice od satenskog konca

Širina: 23 cm

Visina: 15 cm

Debljina: 6 cm

Zašto torbica od satenskog konca

Torbica od satenskog konca može biti detalj za svečane prilike ili svakodnevno nošenje. Može se nositi preko ramena ili u ruci. Za nošenje preko ramena postavljen je izuzetno lagan lanac koji se može skinuti.

Torbica od satenskog konca kao poklon

Ova torbica od satenskog konca u bež boji je jedan od lepših poklona za rođendan ili 8. mart. Budući da se svaka torbica od satenskog konca ili trake pravi ručno, praktično ne postoje dve iste.

Ukoliko želite da torbica od satenskog konca bude u drugoj boji, pozovite nas ili nam pišite, a mi ćemo vam dati sve potrebne informacije o mogućnostima.

Unikatne torbice od satenskog konca

Moguće je izraditi torbicu od satenskog konca i prema šari i boji koju odaberete. U tom slučaju svakako dobijate torbicu od satenskog konca kao unikat. Vaše je da objasnite ili nacrtate skicu šare, a mi ćemo se potruditi da uradimo baš onako kako ste zamislili.