na vrh

Torbica od pamučnog konca sa lameom - Srebrna

Torbice od satenskog konca

Torbica od pamuičnog konca srebrna
Torbica od pamuičnog konca srebrna
  • Torbica od pamuičnog konca srebrna
  • Torbica od pamučnog konca srebrna

Torbica je izrađena od pamučnog konca sa lameom srebrne boje ručnim pletenjem na PVC mrežici. Zatvaranje torbice od pamučnog konca sa lameom je obezbeđeno magnetnim kopčama. Torbica je unutra postavljena platnom u sličnoj boji kao što je boja konca od kojeg se izrađuje.

Dimenzije torbice od pamučnog konca sa lameom

Širina: 23 cm

Visina: 15 cm

Debljina: 6 cm

Zašto torbica od pamučnog konca sa lameom

Torbica od pamučnog konca sa lameom može biti detalj za svečane prilike ili svakodnevno nošenje. Može se nositi preko ramena ili u ruci. Za nošenje preko ramena postavljen je izuzetno lagan lanac koji se može skinuti.

Torbica od pamučnog konca sa lameom kao poklon

Ova torbica od pamučnog konca sa lameom u srebrnoj boji je jedan od lepših poklona za rođendan ili 8. mart. Budući da se svaka torbica od pamučnog konca sa lameom pravi ručno, praktično ne postoje dve iste.

Ukoliko želite da torbica od pamučnog konca sa lameom bude u drugoj boji, pozovite nas ili nam pišite, a mi ćemo vam dati sve potrebne informacije o mogućnostima.

Unikatne torbice od pamučnog konca sa lameom

Moguće je izraditi torbicu od pamučnog konca sa lameom i prema šari i boji koju odaberete. U tom slučaju svakako dobijate torbicu od pamučnog konca sa lameom kao unikat. Vaše je da objasnite ili nacrtate skicu šare, a mi ćemo se potruditi da uradimo baš onako kako ste zamislili.