na vrh
 • Torbice od satenskog konca - Torbice od konca za svečane prilike i svaki dan
 • Nakit za venčanje - Ukrasi za kosu za mlade
 • Nakit za mlade - Nakit za venčanja - Ukrasi za kosu
 • Nakit za venčanje - Narukvice, ogrlice, venčići za mlade
 • Bakarni nakit - Nakit od bakra - Bakarne narukvice

 • Nakit za venčanje - Ukrasi za kosu za mlade

  Češljići za kosu

  Pogledajte ručno rađene češljiće za kosu za mlade. Naš nakit za venčanje, a posebno ukrasi za kosu, atraktivnog je dizajna, elegantan i jednostavan. Izrada je isključivo po narudžbi, a modifikacije dimenzija i dekorativnih delova su moguće, naravno u određenoj meri.

  Nadamo se da ćete i Vi pronaći odgovarajući model među našim proizvodima.

 • Nakit za venčanje - Venčići za kosu za mlade

  Venčići

  Ručno rađeni venčići za mlade kao ukras za frizuru za venčanje, podrška punđi ili centralni deo nakita za venčanje. Izaberite sami venčić koji se uklapa u Vašu želju da zablistate na dan venčanja.

  Izrada je isključivo po narudžbi, a modifikacije dimenzija i dekorativnih delova su moguće. Nadamo se da ćemo ispuniti sve Vaše zahteve i da ćete biti zadovoljni kao i stotine mlada do sada.

 • Nakit za venčanje - Rajfovi za mlade

  Rajfovi za mlade

  Veoma elegantan, jednostavan i atraktivan komad nakita koji može biti podrška frizuri ili samo blistavi ukras za kosu. Rajfovi za venčanje su ručne izrade sa fabričkom osnovom ili osnovom od žice. Dekorativni delovi rajfa za mlade su ručno rađeni i podložni modifikacijama u određenoj meri.

 • Nakit za venčanje - Dijademe i tijare za mlade

  Dijademe - Tijare

  Diademe i tiare za mlade ručne izrade mogu ulepšati Vašu frizuru na dan venčanja. Izaberite neku od tiara ili iadema za venčanje i sigurno ćete biti zadovoljni kao i stotine mlada do sada.

 • Nakit za venčanje - Narukvice za mlade

  Narukvice za mlade

  Prelepe narukvice za mlade od staklenih perli bele ili bež boje i providnih AB kristala na sajli ili žici boje srebra ili zlata. Odlične su za kompletiranje nakita za venčanje. Izrada je po narudžbi i po dimenzijama koje želite, izbor je na Vama.

 • Nakit za venčanje - Narukvice za mlade

  Ogrlice za mlade

  Ogrlice za mlade kao deo nakita se moraju pažljivo izabrati i izraditi. Uglavnom predstavljaju centralni deo nakita koji se dopunjava ukrasima za kosu i narukvicama. Izabrati možete sami neke od ponuđenih ogrlica za mlade, a možete izbor prepustiti i nama. Moguća je izrada i po željenim dimenzijama, kao i određena modifikacija neke od ponuđenih ogrlica za venčanje.

 • Nakit za venčanje - Ukosnice i šnale za kosu

  Ukosnice i šnale za mlade

  Ukosnice i šnale za mlade su idealan izbor u slučaju da Vam treba način da učvrstite i ukrasite deo frizure za venčanje. Šnale za kosu mogu se koristiti za učvršćivanje i dekoraciju pramenova, a ukosnice mogu obezbediti i podršku za punđe. Prosto rečeno, idealan komad nakita i u slučaju da ste pristalica minimalzma.

 • Nakit za venčanje - Minđuše za mlade

  Minđuše za mlade

  Minđuše za mlade predstavljaju možda i najspecifičniji deo nakita za venčanje. Izbor minđuša za mlade nikada nije lak, posebno zbog toga što predstavljaju i uglavnom najmanji deo kompleta. Uvek se postavi pitanje da li minđuše za venčanje uklapati u ostatak nakita ili naručiti nakit koji će pratiti minđuše. Kako god da odlučite, mi smo tu za Vas.

 • Nakit za venčanje - Podvezice za mlade

  Podvezice za mlade

  Podvezice za mlade su još jedan sve traženiji ukras za venčanja. Najčešće se radi o belim ili plavim podvezicama, a nose ih kako mlade, tako i kume i deveruše. U zavisnosti od boje venčanice, mogu se odabrati i razne kombinacije podvezica za venčanje. Ako na slikama podvezica koje možete pronaći na sajtu nema one koju želite, pozovite i proverite da li možemo za vas napraviti drugačiji model.

 • KOmpleti nakita za venčanja - Ukrasi za venčanje

  Kompleti nakita za venčanje

  Kompleti nakita za venčanje podrazumevaju razne kombinacije pojedinačnih delova nakita za mlade i ukrasa za kosu. U slučaju da želite drugačiju kombinaciju od već definisanih, pozovite nas i sklopićemo za vas set nakita za venčanje po vašoj želji.