na vrh

Bakarni nakit

 • Nakit od bakra - Bakarne narukvice

  Bakarne narukvice

  Nakit od nelakiranog i netretiranog bakra može pomoći u unosu bakra u velikoj meri, a unos se vrši apsorpcijom kroz kožu. Pravilno nošenje nakita od bakra je na način da što veća površina bakarnog nakita bude u dodiru sa kožom. U tom cilju, izradu bakarnog nakita radimo po meri svakog klijenta ponaosob. Sve što je potrebno je da izmerite obim ruke i saopštite nam ili napišete u komentaru narudžbenice. Više o važnosti unosa bakra u organizam možete pročitati na stranici unos bakra u organizam - važnost i potreba...

  Klikom na NA PROIZVODE... možete pogledati pojedinačne narukvice od bakra...

 • Bakarni privesci - Bakarni nakit

  Bakarni privesci

  Privesci od bakra za ogrlice od bakarne žice ili drugih materijala, izrada i prodaja. Bakarni nakit pored estetskog izgleda, obezbeđuje i unos bakra kao elementa u organizam. O korisnosti unosa bakra možete pročitati više na stranici bakarni nakit i uticaj bakra na organizam.

  Klikom na VIŠE... možete pogledati pojedinačne bakarne ogrlice i priveske od bakra i odlučiti se za model koji vam odgovara...

 • Prstenovi od bakra - Nakit od bakra

  Bakarno prstenje

  Prstenje od bakra ne može, zbog male dodirne površine sa kožom, imati veliki uticaj i znatno uvećati unos bakra u organizam. Međutim, kombinacijom bakarnog prstenja, bakarnih narukvica i ogrlica od bakra, na dobrom ste putu da u velikoj meri povećate unos bakra i dodatno poboljšate krvnu sliku.

  Za izradu bakarnog nakita koristimo isključivo nelakiranu bakarnu žicu, kako za pravljenje osnova, tako i za pletenje. Kao i za narukvice od bakra važi potreba da nam dostavite i obim prsta na kome će se prsten nositi, kako bismo izradu mogli uraditi po meri.

  Pletenjem se površina bakarnog nakita povećava, pa je moguć i veći unos bakra kroz kožu.

  O važnosti unosa bakra u organizam možete više saznati na stranici unos bakra preko bakarnog nakita...

  Klikom na VIŠE... sa desne strane možete pogledati i pojedinačno bakarno prstenje...

 • Bakarne minđuše - Nakit o Bakra

  Bakarne minđuše

  U PRIPREMI - proizvodi minđuše od bakra. Minđuše od bakra uglavnom imaju veoma mali uticaj na unos bakra, ali mogu biti lep dodatak za sve koji vole da noše bakarni nakit. Bakarne minđuše se odlično slažu sa bakarnim narukvicama i ogrlicama, iz kojih se može obezbediti deo unosa bakra kroz kožu.