Cene dostave i način plaćanja

Način plaćanja naručenog nakita:


Plaćanje pouzećem - Vašu narudžbinu plaćate u gotovini prilikom isporuke neposredno dostavljaču kurirske službe (Post Express), kojom prilikom plaćate i troškove dostave. Troškovi dostave su uračunati u ukupan iznos narudžbenice koja se prikazuje na kraju procesa naručivanja. Za manje količine, tj. težinu do 0,5kg i vrednost do 2000,00RSD, cena isporuke po cenovniku Post Expressa je oko 200,00RSD za sva mesta u Srbiji.

Lično preuzimanje - Naručeni nakit možete platiti i prilikom preuzimanja. Preuzimanje se može dogovoriti isključivo u Beogradu na lokaciji po dogovoru. Lokacija se može dogovoriti pri proveri narudžbenice ili kasnije, tj. kada naručeni nakit bude izrađen i spreman za isporuku. U ovom slučaju se troškovi isporuke ne plaćaju.

 

Isporuka nakita po narudžbenici:

 

Svi komadi nakita koje možete videti u našim Web Shop-ovima NAKIT I DEKORACIJA i NAKIT ZA VENČANJA se izrađuju po narudžbi.


Standardni rok za izradu i isporuku je 3-5 radnih dana od dana potvrđivanja Vaše narudžbine. U hitnim slučajevima se ovaj rok može skratiti, ali zbog količine već naručenih komada nakita i procesa izrade, za skraćenje roka izrade nakita i isporuke molimo pozovite na 064 025 45 25 za proveru mogućnosti.

NAPOMENA: U slučaju izuzetne potražnje za nekim proizvodom zadržavamo pravo dužeg roka isporuke o kojem ćete odmah biti obavešteni.


Nakit za maturu
Poslednje dodato