Bakarni nakit

 • narukvica-dva-srca-bakarna-zica[2].jpg

  Bakarne narukvice

  Nakit od nelakiranog i netretiranog bakra može pomoći u unosu bakra u velikoj meri, a unos se vrši apsorpcijom kroz kožu. Pravilno nošenje nakita od bakra je na način da što veća površina bakarnog nakita bude u dodiru sa kožom. U tom cilju, izradu bakarnog nakita radimo po meri svakog klijenta ponaosob. Sve što je potrebno je da izmerite obim ruke i saopštite nam ili napišete u komentaru narudžbenice. Više o važnosti unosa bakra u organizam možete pročitati na stranici unos bakra u organizam - važnost i potreba...

  Klikom na VIŠE... možete pogledati pojedinačne narukvice od bakra...

 • bakarni-privezak-srce.jpg

  Bakarni privesci

  Privesci od bakra za ogrlice od bakarne žice ili drugih materijala, izrada i prodaja. Bakarni nakit pored estetskog izgleda, obezbeđuje i unos bakra kao elementa u organizam. O korisnosti unosa bakra možete pročitati više na stranici bakarni nakit i uticaj bakra na organizam.

  Klikom na VIŠE... možete pogledati pojedinačne bakarne ogrlice i priveske od bakra i odlučiti se za model koji vam odgovara...

 • bakarni-prsten-oko.jpg

  Bakarno prstenje

  Prstenje od bakra ne može, zbog male dodirne površine sa kožom, imati veliki uticaj i znatno uvećati unos bakra u organizam. Međutim, kombinacijom bakarnog prstenja, bakarnih narukvica i ogrlica od bakra, na dobrom ste putu da u velikoj meri povećate unos bakra i dodatno poboljšate krvnu sliku.

  Za izradu bakarnog nakita koristimo isključivo nelakiranu bakarnu žicu, kako za pravljenje osnova, tako i za pletenje. Kao i za narukvice od bakra važi potreba da nam dostavite i obim prsta na kome će se prsten nositi, kako bismo izradu mogli uraditi po meri.

  Pletenjem se površina bakarnog nakita povećava, pa je moguć i veći unos bakra kroz kožu.

  O važnosti unosa bakra u organizam možete više saznati na stranici unos bakra preko bakarnog nakita...

  Klikom na VIŠE... sa desne strane možete pogledati i pojedinačno bakarno prstenje...

 • Bakarne minđuše

  U PRIPREMI - proizvodi minđuše od bakra


Nakit za maturu
Poslednje dodato